Pontonboot Huren in Sterkenburg

De Pontoon Boat is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van Pontoon Boat Huren in Sterkenburg

Een Pontoon Boat is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Sterkenburg. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoon Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoon Boat alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoon Boat is een kleinere motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Sterkenburg

Het huren van een pontonboot is een uitstekende manier om het waterleven te ervaren.

Een paar uur op een pontoon boat op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Dit is heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om iedereen  op een boot bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze ponton boten zijn passend en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er heel veel verschillende boot typen zijn om te varen terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel te varen naar locaties waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de regels van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontonboot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontonboot is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen