Huur Pontonboot in Zeist

De Pontoon Boat is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Waarom Pontoon Boat Huren in Zeist

Een Pontoon Boat is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Zeist. En dat merk je in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat merk je in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

Door de grote uitgebreide zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoon Boat is minder motorvermogen voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Zeist

Het online huren van onze pontonboot is een geweldige oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een dag op een pontonboot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn pontoon boten ideaal voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier zijn een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten is belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen