Een comfortabele Pontonboot Huren in Den Dolder

De comfortabele Party Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Den Dolder

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Den Dolder. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Party Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Party Boot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Party Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een lichte motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Den Dolder

Het online huren van een pontonboot is een uitstekende oplossing om je waterleven te verbeteren.

Een dag in een ponton boot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een type lounge boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn dit type boten juist zeer geschikt voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee of drie pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden tot 12 personen. Dit is heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen