Huur comfortabele Ponton Boot in Pijnenburg

De comfortabele Party Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Waarom Party Boot Huren in Pijnenburg

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Pijnenburg. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Party Boot!

Door de comfortabele banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Party Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Pijnenburg

Het online huren van een pontonboot is een ideale manier om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een pontonboot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze mooie pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer aangeprezen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn ponton boten perfect voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, evenals koelers en ze bieden onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel manieren zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze pontonboot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen