Huur Pontonboot in Soestduinen

De Lounge Boot is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Soestduinen

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Soestduinen. En dat ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Soestduinen

Het online huren van een pontoon boot is een geweldige ervaring om het waterleven te ervaren.

Een paar uur in een pontoon boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn dit type boten ideaal voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee of drie pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontoon boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontoon boot is grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen