Huur Ponton Boot in Soestduinen

De Pontoonboot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Soestduinen

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Soestduinen. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de comfortabele banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een lichte motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Soestduinen

Het online huren van een ponton boot is een geweldige manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontoon boat op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een soort plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn pontonboten perfect voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met het gezin te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier zijn enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen  op een boot samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker bij verschillende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze pontonboten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om in luxe te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En uiteraard ook op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen