Pontoon Boot Huren in Ons Belang

Een Pontoon Boat is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van Pontoon Boat Huren in Ons Belang

Een Pontoon Boat is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Ons Belang. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoon Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een lichte motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Ons Belang

Het huren van een pontoon boat is een uitstekende manier om je waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een pontonboot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontonboten juist perfect voor watersport op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord bij een geplande activiteit te betrekken, vooral bij meerdere generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar pontoon boten zijn geschikt en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan een dozijn mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel te varen naar waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontoon boat

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen