Huur Ponton Boot in Katwijk

Een Pontonboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van Pontonboot Huren in Katwijk

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Katwijk. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is een lichte motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Katwijk

Het huren van een pontonboot is een uitstekende oplossing om je buitenleven te te beleven.

Een paar uur in een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een type plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontonboten perfect voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee of drie pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime wateren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontonboot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen . Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontonboot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen