Huur een comfortabele Pontoon boot in Valkenburg

Een comfortabele Pontoonboot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Valkenburg

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Valkenburg. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de groot formaat uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een lichtere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Valkenburg

Het huren van een pontoon boot is een uitstekende ervaring om het waterleven te te beleven.

Een paar uur op een ponton boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn dit soort boten juist zeer geschikt voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten twee (of drie) pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime wateren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met de hele familie te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep reist, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen  aan boord tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn passend en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 passagiers, evenals koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel type boten zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om naar locaties te gaan waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met een pontoon boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen