Huur Ponton Boot in Stadsdam

Een Party Boot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Waarom Party Boot Huren in Stadsdam

Een Party Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Stadsdam. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Party Boot!

Door de grote comfortabele zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is een kleine motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Stadsdam

Het huren van een pontoon boot is een geweldige ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een ponton boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn pontonboten ideaal voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier een paar van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen  aan boord bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar pontonboten zijn passend en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan 12 mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot types zijn om te gaan varen als je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om comfortabel te varen naar plaatsen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met een pontoon boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen