Een Pontoonboot Huren in Stadsdam

Een Ponton Boot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Stadsdam

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Stadsdam. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een lichte motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Stadsdam

Het online huren van onze pontoon boot is een geweldige oplossing om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een ponton boot op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn pontonboten zeer geschikt voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren

Hier geven we slechts een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen