Huur Ponton Boot in Stadsdam

Een Party Boot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Voordelen van Party Boot Huren in Stadsdam

Een Party Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Stadsdam. En dat voordeel zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Party Boot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Party Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is een kleine motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Stadsdam

Het huren van een pontoon boot is een geweldige ervaring om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een ponton boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontonboten zeer geschikt voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze pontoon boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En ook op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen