Ponton Boot Huren in Strijkviertel

De Ponton Boot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Strijkviertel

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Strijkviertel. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

Door de groot formaat uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Ponton Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een lichtere motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Strijkviertel

Het huren van onze pontonboot is een uitstekende manier om het buitenleven te ervaren.

Een dag in een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn ponton boten juist ideaal voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontonboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes veilig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier slechts enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om naar plaatsen te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontonboot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen