Pontonboot Huren in Westmijzen

De Pontoonboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Westmijzen

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Westmijzen. En dat zie je terug in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat zie je terug in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de uitgebreide banken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Westmijzen

Het online huren van een pontonboot is een ideale ervaring om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een pontonboot op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs meer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn dit soort boten perfect voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten maken gebruik van twee of drie pontons om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk heel veel type boten zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met een pontonboot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen