Huur een comfortabele Ponton Boot in Eemnes

De comfortabele Party Boot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Eemnes

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Eemnes. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Party Boot!

Door de uitgebreide banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Party Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Eemnes

Het huren van onze ponton boot is een perfecte ervaring om het waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een type lounge boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn pontoon boats ideaal voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten twee of drie pontons om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur ponton boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s . Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen