Huur comfortabele Ponton Boot in Blaricum

De comfortabele Ponton Boot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Blaricum

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Blaricum. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Ponton Boot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is minder motorvermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Blaricum

Het huren van onze pontonboot is een ideale manier om het waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een pontoon boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn ponton boten perfect voor vaartochten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot Boot-Huur.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee of drie pontons om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontonboot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met collega’s te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie . Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze pontonboot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen