Huur een comfortabele Pontoon boot in Laren

De comfortabele Party Boot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Laren

Een Party Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Laren. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Party Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Party Boot!

Door de comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Party Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is een kleinere motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Laren

Het online huren van een pontoon boot is een perfecte oplossing om je buitenleven te te beleven.

Een dag in een pontoon boot op het water met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten onlangs meer aangeprezen door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn ponton boten perfect voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boats twee of drie pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel verschillende boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om in luxe te varen naar plaatsen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen