Ponton Boot Huren in Sint Janskerkhof

De Ponton Boot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Voordelen van een Ponton Boot Huren in Sint Janskerkhof

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Sint Janskerkhof. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is minder motorvermogen al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Sint Janskerkhof

Het online huren van onze pontoon boat is een perfecte manier om het waterleven te te beleven.

Een paar uur op een pontonboot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer aanbevolen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn ze juist ideaal voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen   samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan twaalf mensen, alsmede coolboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om comfortabel te varen naar plaatsen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen