Huur een Ponton Boot in Huizen

De Ponton Boot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Huizen

Een Ponton Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Huizen. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

Door de comfortabele banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een lichtere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Huizen

Het huren van een pontoon boat is een perfecte manier om je waterleven te te beleven.

Slechts een dag in een op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer aangeprezen door grote voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn ze ideaal voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten gebruiken twee of drie pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn passend en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er heel veel verschillende type boten zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen