Huur een comfortabele Pontoon boot in Rijswijk

De comfortabele Pontonboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom een Pontonboot Huren in Rijswijk

Een Pontonboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Rijswijk. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder motorvermogen al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Rijswijk

Het huren van onze pontoon boat is een perfecte ervaring om het waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boat op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn pontoon boten juist zeer geschikt voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontonboten gebruiken twee pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontoon boat is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier zijn enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 mensen, alsmede koelers en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk heel veel manieren zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel naar te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boat

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen