Een Pontoonboot Huren in Den Hoorn

Een Ponton Boot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Den Hoorn

Een Ponton Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Den Hoorn. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Den Hoorn

Het online huren van een pontonboot is een perfecte ervaring om je waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontoon boot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een type party boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn ze juist ideaal voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontonboot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden . Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar locaties te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard ook op andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen