Huur een comfortabele Ponton Boot in Sion

Een comfortabele Pontoon Boat is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Sion

Een Pontoon Boat is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Sion. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een kleinere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Sion

Het online huren van een pontoon boat is een geweldige oplossing om het waterleven te verbeteren.

Een dag op een pontoon boat op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten de laatste jaren weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn ponton boten perfect voor watersport activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime plassen om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boat is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier geven we enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf passagiers, evenals koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er heel veel boot types zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om comfortabel te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boat

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen