Huur Ponton Boot in ’t Haantje

De Ponton Boot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in ’t Haantje

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in ’t Haantje. En dat merk je in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat merk je in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is minder motorvermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in ’t Haantje

Het huren van een pontoon boat is een perfecte manier om je waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn pontoon boten juist perfect voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen familie . Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep samen bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral bij wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk heel veel boot types zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe te varen naar locaties waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen