Een comfortabele Ponton Boot Huren in Waver

Een comfortabele Pontonboot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Waver

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Waver. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is minder vermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Waver

Het huren van onze pontoon boat is een uitstekende oplossing om je waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontonboten juist perfect voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime meren om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boat is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden tot 12 personen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is een van de grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen